SCHOOLVAKANTIES.NL

Schoolvakanties Malta

Bekijk nu de schoolvakanties in Malta met schoolvakanties.nl

Malta heeft verschillende schoolvakanties gedurende het jaar. Hier zijn de belangrijkste vakanties waar ouders rekening mee moeten houden:

1. Kerstvakantie: Deze vakantie begint meestal eind december en duurt tot begin januari. Het is een geweldige tijd om met het gezin samen te zijn en te genieten van de feestelijke sfeer op het eiland.

2. Voorjaarsvakantie: Deze vakantie vindt meestal plaats in februari of maart. Het is een perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de winterkou en te genieten van het aangename weer op Malta.

3. Paasvakantie: Deze vakantie begint meestal in april en duurt ongeveer twee weken. Het is een geweldige tijd om het eiland te verkennen en de vele historische en culturele bezienswaardigheden te ontdekken.

4. Zomervakantie: De zomervakantie begint meestal in juni en duurt tot september. Het is de langste schoolvakantie en biedt gezinnen de mogelijkheid om te genieten van de zon, de zee en de prachtige stranden van Malta.

5. Herfstvakantie: Deze vakantie vindt meestal plaats in oktober. Het is een geweldige tijd om te genieten van het milde herfstweer en de natuurlijke schoonheid van het eiland te bewonderen.

Tijdens deze schoolvakanties organiseren veel hotels en resorts speciale activiteiten en programma’s voor kinderen, waardoor het een ideale tijd is om als gezin naar Malta te reizen. Het is raadzaam om uw accommodatie en transport ruim van tevoren te boeken, aangezien deze periodes vaak druk zijn.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Meer weten over de schoolvakanties in Malta

Malta is een prachtig eiland in de Middellandse Zee en heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Als je van plan bent om Malta te bezoeken, is het handig om te weten welke vrije dagen er zijn, zodat je je reis kunt plannen en kunt genieten van de lokale festiviteiten.

Een van de belangrijkste vrije dagen in Malta is de Onafhankelijkheidsdag, die op 21 september wordt gevierd. Op deze dag herdenkt Malta de dag waarop het land in 1964 onafhankelijk werd van het Verenigd Koninkrijk. Tijdens deze feestdag zijn er verschillende evenementen en festiviteiten, zoals parades, concerten en vuurwerkshows.

Een andere belangrijke feestdag in Malta is Goede Vrijdag, dat elk jaar op een andere datum valt, afhankelijk van de katholieke kalender. Tijdens Goede Vrijdag worden er religieuze processies gehouden in verschillende steden en dorpen op het eiland. Het is een indrukwekkende en soms emotionele gebeurtenis om bij te wonen, waarbij de lokale bevolking de lijdensweg van Jezus herdenkt.

Daarnaast viert Malta ook verschillende religieuze feestdagen, zoals Kerstmis en Pasen. Tijdens deze feestdagen zijn er speciale kerkdiensten en worden er traditionele gerechten bereid en gedeeld met familie en vrienden. Het is een geweldige gelegenheid om de lokale cultuur en tradities te ervaren.

Naast deze specifieke vrije dagen, hebben de meeste Maltese werknemers ook recht op jaarlijkse vakantiedagen, die ze naar eigen keuze kunnen opnemen. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van de prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en bruisende steden die Malta te bieden heeft.

Kortom, Malta heeft verschillende vrije dagen en feestdagen die je kunt meemaken tijdens je reis. Of je nu wilt genieten van de lokale tradities en festiviteiten of gewoon wilt ontspannen op het strand, er is altijd wel iets te beleven in dit prachtige land. Vergeet niet om je reisplannen af te stemmen op deze vrije dagen, zodat je het meeste uit je reis naar Malta kunt halen.

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.