SCHOOLVAKANTIES.NL

Schoolvakanties Estland

Bekijk nu de schoolvakanties in Estland met schoolvakanties.nl

In Estland zijn er verschillende schoolvakanties gedurende het jaar. Dit is handig om te weten als je een reis wilt plannen met je gezin. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste schoolvakanties in Estland:

1. Kerstvakantie: De kerstvakantie begint meestal rond 23 december en duurt tot begin januari. Dit is een geweldige tijd om Estland te bezoeken, omdat veel steden en dorpen prachtig versierd zijn met kerstverlichting en er zijn vaak speciale evenementen en markten.

2. Voorjaarsvakantie: De voorjaarsvakantie, ook wel bekend als de krokusvakantie, valt meestal in februari of maart. Het exacte tijdstip kan variëren, afhankelijk van de regio. Dit is een goede tijd om Estland te bezoeken als je van winteractiviteiten zoals skiën en schaatsen houdt.

3. Paasvakantie: De paasvakantie is een korte vakantie die meestal in april valt. Dit is een prachtige tijd om Estland te verkennen, omdat de lente begint en de natuur tot leven komt. Je kunt genieten van mooie wandelingen in de bossen en de kleurrijke bloemen bewonderen.

4. Zomervakantie: De zomervakantie in Estland begint meestal in juni en duurt tot eind augustus. Dit is de langste vakantieperiode en veel gezinnen kiezen ervoor om tijdens deze periode op vakantie te gaan. Het weer is aangenaam en je kunt genieten van de prachtige stranden en het platteland van Estland.

Het is belangrijk op te merken dat deze data kunnen variëren, afhankelijk van de regio en het specifieke schooljaar. Het is altijd het beste om de exacte data te controleren bij de school of het ministerie van Onderwijs.

Als je van plan bent om tijdens een van deze schoolvakanties naar Estland te reizen, is het raadzaam om je accommodatie en transport ruim van tevoren te boeken, omdat deze periodes vaak druk zijn. Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder hotels, vakantiehuizen en campings, afhankelijk van je voorkeur en budget.

Ik hoop dat dit overzicht van de schoolvakanties in Estland nuttig voor je is bij het plannen van je reis. Veel plezier met het verkennen van dit prachtige land!

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Meer weten over de schoolvakanties in Estland

Estland is een prachtig land in Noord-Europa dat bekend staat om zijn adembenemende landschappen, rijke geschiedenis en unieke cultuur. Als je van plan bent om Estland te bezoeken, is het handig om te weten welke vrije dagen en feestdagen er zijn, zodat je je reis goed kunt plannen.

In Estland zijn er verschillende vrije dagen en feestdagen die het hele jaar door worden gevierd. Hier zijn enkele belangrijke vrije dagen waar je rekening mee moet houden:

1. Nieuwjaarsdag (1 januari): Net als in veel andere landen wordt het nieuwe jaar in Estland gevierd met vuurwerk en feesten. Het is een nationale feestdag en de meeste winkels en bedrijven zijn gesloten.

2. Onafhankelijkheidsdag (24 februari): Op deze dag viert Estland zijn onafhankelijkheid van Rusland. Er zijn verschillende festiviteiten en ceremonies in het hele land.

3. Goede Vrijdag (variabele datum): Goede Vrijdag is een christelijke feestdag die de kruisiging van Jezus Christus herdenkt. Sommige winkels en bedrijven kunnen gesloten zijn, maar toeristische attracties zijn meestal open.

4. Pasen (variabele datum): Pasen is een belangrijke christelijke feestdag in Estland. Het wordt gevierd met religieuze ceremonies, paaseieren zoeken en familiebijeenkomsten.

5. Meifeest (1 mei): Meifeest, ook bekend als Dag van de Arbeid, is een nationale feestdag in Estland. Het wordt vaak gevierd met parades, concerten en picknicks in de parken.

6. Midzomer (variabele datum): Midzomer is een van de meest populaire feestdagen in Estland. Het wordt gevierd tijdens de langste dag van het jaar en gaat gepaard met vreugdevuren, dansen en traditionele rituelen.

7. Kerstmis (24-26 december): Kerstmis wordt in Estland gevierd met kerstmarkten, kerstconcerten en familiebijeenkomsten. Veel winkels en bedrijven zijn gesloten tijdens deze periode.

Houd er rekening mee dat sommige vrije dagen en feestdagen kunnen variëren, afhankelijk van de regio en de lokale tradities. Het is altijd raadzaam om vooraf te controleren of bepaalde attracties of diensten beschikbaar zijn tijdens deze vrije dagen.

Estland heeft een rijke traditie en cultuur die je kunt ervaren tijdens deze vrije dagen en feestdagen. Of je nu wilt deelnemen aan de festiviteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, Estland biedt een unieke en gedenkwaardige reiservaring.

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.