SCHOOLVAKANTIES.NL

Schoolvakanties Wales

Bekijk nu de schoolvakanties in Wales met schoolvakanties.nl

In Wales zijn er verschillende schoolvakanties gedurende het jaar. Deze vakanties zijn een geweldige tijd voor ouders en kinderen om samen quality time door te brengen en te genieten van een welverdiende pauze van school. Hier zijn de verschillende schoolvakanties in Wales:

1. Kerstvakantie: Deze vakantie begint meestal rond de kerstdagen en duurt ongeveer twee weken. Het is een geweldige tijd om samen te genieten van de feestdagen en te ontspannen na een drukke periode.

2. Voorjaarsvakantie: Deze vakantie vindt meestal plaats in februari of maart en duurt ongeveer een week. Het is een perfecte gelegenheid om eropuit te trekken en te genieten van de eerste tekenen van de lente.

3. Paasvakantie: Deze vakantie valt meestal in april en duurt ongeveer twee weken. Het is een geweldige tijd om samen met het gezin op avontuur te gaan en de prachtige natuur van Wales te verkennen.

4. Zomervakantie: De zomervakantie is de langste vakantie van het jaar en begint meestal in juli en duurt tot eind augustus. Het is de perfecte tijd om op vakantie te gaan en nieuwe plekken te ontdekken.

5. Herfstvakantie: Deze vakantie vindt meestal plaats in oktober en duurt ongeveer een week. Het is een geweldige gelegenheid om de prachtige herfstkleuren in Wales te bewonderen en te genieten van de laatste warme dagen voordat de winter begint.

Tijdens deze schoolvakanties zijn er tal van activiteiten en evenementen georganiseerd in Wales, zoals festivals, tentoonstellingen en sportevenementen. Het is altijd een goed idee om van tevoren uw accommodatie en transport te plannen, aangezien deze periodes vaak druk zijn. Geniet van uw tijd samen met uw gezin en maak mooie herinneringen tijdens de schoolvakanties in Wales!

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Meer weten over de schoolvakanties in Wales

Welkom in Wales! Als je van plan bent om dit prachtige land te bezoeken, is het handig om te weten welke vrije dagen en feestdagen hier gevierd worden. Op deze manier kun je je reis plannen en ervoor zorgen dat je niets mist.

In Wales worden dezelfde nationale vrije dagen en feestdagen gevierd als in de rest van het Verenigd Koninkrijk. Hier zijn enkele belangrijke data om in gedachten te houden:

1. Nieuwjaarsdag (1 januari): Net als in veel andere landen wordt het nieuwe jaar gevierd op 1 januari. Mensen komen samen met familie en vrienden om te proosten op het nieuwe jaar en genieten van vuurwerkshows.

2. Goede Vrijdag: Deze dag valt altijd op de vrijdag voor Pasen en markeert de herdenking van de kruisiging van Jezus Christus. Veel mensen gaan naar de kerk en er worden verschillende religieuze evenementen georganiseerd.

3. Pasen: Pasen wordt gevierd op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente. Het is een belangrijk christelijk feest dat de opstanding van Jezus Christus viert. Veel mensen gaan naar de kerk en er zijn ook traditionele activiteiten zoals het zoeken naar paaseieren.

4. Meivakantie (eerste maandag in mei): In Wales wordt de eerste maandag in mei gevierd als een vrije dag. Dit is een geweldige gelegenheid om eropuit te trekken en te genieten van de lente in Wales.

5. Late lente vakantie (laatste maandag in mei): Deze vrije dag wordt ook wel de Late May Bank Holiday genoemd. Het is een populair moment voor mensen om te genieten van een lang weekend weg of om deel te nemen aan lokale evenementen en festivals.

6. Kerstmis (25 december): Kerstmis is een van de belangrijkste feestdagen in Wales en wordt gevierd met familie en vrienden. Mensen versieren hun huizen, geven cadeaus en genieten van een feestelijke maaltijd.

Het is belangrijk om te weten dat sommige winkels, restaurants en attracties mogelijk gesloten zijn op deze vrije dagen. Het is altijd verstandig om van tevoren te controleren of de plaatsen die je wilt bezoeken open zijn.

Geniet van je tijd in Wales en maak optimaal gebruik van deze vrije dagen om het beste van dit prachtige land te ontdekken!

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.