SCHOOLVAKANTIES.NL

Zomervakantie Rusland

Bekijk nu de datums voor de Zomervakantie Rusland

Zomervakantie in Rusland

Prachtige bestemmingen

– Moskou: De hoofdstad van Rusland is een bruisende stad vol historische bezienswaardigheden, zoals het Rode Plein en het Kremlin. Daarnaast zijn er vele musea, theaters en parken te ontdekken.
– Sint-Petersburg: Deze stad staat bekend om haar prachtige architectuur en culturele erfgoed. Bezoek de Hermitage, de kathedraal van de Verlosser op het Bloed en maak een wandeling langs de Nevski Prospekt.
– Het Baikalmeer: Dit is het diepste meer ter wereld en een adembenemende bestemming voor natuurliefhebbers. Geniet van de ongerepte natuur, maak een boottocht over het meer en ontdek de diverse flora en fauna.

Activiteiten voor het hele gezin

– Bezoek een waterpark: In steden zoals Moskou en Sint-Petersburg zijn er verschillende waterparken waar het hele gezin kan genieten van waterglijbanen, zwembaden en andere waterattracties.
– Maak een boottocht op de Wolga: Deze rivier stroomt dwars door Rusland en biedt prachtige uitzichten. Huur een boot en maak een ontspannen tocht met het gezin.
– Verken de Gouden Ring: Dit is een route langs historische steden en dorpen rondom Moskou. Bezoek oude kloosters, kerken en geniet van de sfeer in deze charmante plaatsen.

Culinair genieten

– Proef de Russische keuken: Geniet van traditionele gerechten zoals borsjt (rode bietensoep), pelmeni (gevulde deegwaren) en blini (pannenkoeken). Vergeet ook niet om een glaasje wodka te proberen!
– Bezoek lokale markten: Ontdek de levendige markten in Rusland, waar je verse groenten, fruit, vis en andere lokale producten kunt kopen. Proef de smaken van het land en neem wat lekkernijen mee naar huis.

Kortom, Rusland biedt een scala aan prachtige bestemmingen, activiteiten voor het hele gezin en heerlijk eten. Een zomervakantie in dit land zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Zomervakantie Rusland 2024 datums

Startdatum Einddatum
1 juli 31 augustus

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.