SCHOOLVAKANTIES.NL

Meivakantie Portugal

Bekijk nu de datums voor de Meivakantie Portugal

Meivakantie in Portugal

Genieten van de zon en het strand

– Portugal staat bekend om zijn prachtige stranden en aangename klimaat, wat de meivakantie de perfecte tijd maakt om te genieten van de zon en het strand.
– Met een kustlijn van meer dan 800 kilometer zijn er talloze stranden om uit te kiezen, van drukke badplaatsen tot afgelegen baaien.

Verken de historische steden

– Portugal heeft een rijke geschiedenis en is de thuisbasis van vele prachtige historische steden. Tijdens de meivakantie kun je deze steden verkennen en genieten van de architectuur en cultuur.
– Lissabon, Porto en Sintra zijn enkele van de meest populaire steden om te bezoeken. Ontdek de smalle straatjes, kleurrijke gebouwen en historische monumenten.

Ontdek de natuur

– Naast de stranden en steden heeft Portugal ook een prachtige natuur te bieden. In de meivakantie kun je genieten van de bloeiende flora en fauna in de nationale parken en natuurreservaten.
– Bezoek bijvoorbeeld het Peneda-Gerˆs National Park, waar je kunt wandelen door groene valleien en kristalheldere meren kunt bewonderen.

Proef de Portugese keuken

– De meivakantie is ook een uitstekende gelegenheid om de heerlijke Portugese keuken te proeven. Geniet van verse visgerechten, traditionele pasteitjes en lokale wijnen.
– Vergeet niet om de beroemde Past‚is de Bel‚m te proeven, een heerlijke zoete lekkernij die je zeker niet wilt missen tijdens je verblijf in Portugal.

Feesten en evenementen

– Tijdens de meivakantie worden er in Portugal ook verschillende feesten en evenementen georganiseerd. Van muziekfestivals tot traditionele processies, er is altijd wel iets te beleven.
– Een van de meest bekende evenementen is de Festa da Flor op het eiland Madeira, waar de straten versierd worden met prachtige bloemendisplays.

Kortom, de meivakantie in Portugal biedt een perfecte combinatie van zon, strand, cultuur en natuur. Er is voor ieder wat wils, of je nu wilt ontspannen op het strand, historische steden wilt verkennen of wilt genieten van de lokale keuken.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Meivakantie Portugal 2024 datums

Datum
24 april 2023
25 april 2023
26 april 2023
27 april 2023
28 april 2023
29 april 2023
30 april 2023
1 mei 2023
2 mei 2023
3 mei 2023

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.