SCHOOLVAKANTIES.NL

Kerstvakantie Nederland

Bekijk nu de datums voor de Kerstvakantie Nederland

Kerstvakantie in Nederland

Tradities en activiteiten

– Bezoek aan kerstmarkten: Tijdens de kerstvakantie zijn er in verschillende steden in Nederland gezellige kerstmarkten te vinden. Hier kun je genieten van sfeervolle kraampjes, kerstdecoraties en lekkernijen.
– Schaatsen: Nederland staat bekend om zijn schaatscultuur, dus tijdens de kerstvakantie is het een perfect moment om de schaatsen onder te binden. Er zijn veel ijsbanen open waar je kunt genieten van het schaatsen.
– Kerstconcerten: In veel steden worden er tijdens de kerstvakantie kerstconcerten georganiseerd. Hier kun je luisteren naar prachtige kerstmuziek en genieten van de feestelijke sfeer.
– Wandelen in de natuur: Nederland heeft prachtige natuurgebieden die tijdens de kerstvakantie perfect zijn om te verkennen. Maak een wandeling in het bos of langs het strand en geniet van de frisse lucht en de rust.

Kerstviering

– Kerstavond: Op kerstavond komen veel mensen samen om te genieten van een feestelijk diner. Familie en vrienden worden uitgenodigd en er worden cadeautjes uitgewisseld.
– Eerste en tweede kerstdag: Deze dagen worden vaak doorgebracht met familie. Er wordt samen gegeten, spelletjes gespeeld en er worden kerstfilms gekeken. Ook worden er vaak kerstwandelingen georganiseerd in de natuur.
– Oudejaarsavond: Op oudejaarsavond wordt het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Veel mensen vieren dit met vrienden en familie, waarbij er vaak vuurwerk wordt afgestoken om middernacht.

Reistips

– Plan je reis op tijd: Tijdens de kerstvakantie kan het druk zijn op de wegen en in het openbaar vervoer. Zorg ervoor dat je je reis goed plant en op tijd vertrekt om stress te voorkomen.
– Bezoek populaire attracties buiten de spits: Als je populaire attracties wilt bezoeken, zoals pretparken of musea, probeer dit dan buiten de drukste tijden te doen. Dit kan wachtrijen en drukte verminderen.
– Geniet van de winterse sfeer: Nederland kan tijdens de kerstvakantie prachtig zijn met zijn versierde straten en gezellige sfeer. Neem de tijd om te genieten van de winterse sfeer en maak mooie herinneringen.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Kerstvakantie Nederland 2024 datums

Datum
25 december 2022
26 december 2022
27 december 2022
28 december 2022
29 december 2022
30 december 2022
31 december 2022
1 januari 2023

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.