SCHOOLVAKANTIES.NL

Herfstvakantie Nederland

Bekijk nu de datums voor de Herfstvakantie Nederland

Herfstvakantie in Nederland

Wat te doen tijdens de herfstvakantie?

– Bezoek een van de vele pretparken in Nederland, zoals de Efteling of Walibi Holland.
– Maak een mooie herfstwandeling in een van de prachtige natuurgebieden die Nederland te bieden heeft, zoals de Veluwe of de Biesbosch.
– Breng een bezoek aan een museum, zoals het Rijksmuseum in Amsterdam of het Van Gogh Museum in Den Haag.
– Ga lekker uitwaaien aan het strand en geniet van de frisse zeelucht.
– Organiseer een gezellige picknick in het park en geniet van de mooie herfstkleuren.

Evenementen tijdens de herfstvakantie

– Oktoberfest: Geniet van Duitse bieren, muziek en gezelligheid tijdens het Oktoberfest in verschillende steden in Nederland.
– Halloween: Bezoek een van de vele Halloween-evenementen, zoals Fright Nights in Walibi Holland of Halloween in Toverland.
– Film Festivals: Bezoek een van de filmfestivals die tijdens de herfstvakantie plaatsvinden, zoals het Nederlands Film Festival in Utrecht of het Leiden International Film Festival.

Geniet van de herfstvakantie in Nederland!

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Herfstvakantie Nederland 2024 datums

Herfstvakantie in Nederland

Wat te doen tijdens de herfstvakantie?

– Bezoek een van de vele pretparken in Nederland, zoals de Efteling of Walibi Holland. – Maak een mooie herfstwandeling in een van de prachtige natuurgebieden die Nederland te bieden heeft, zoals de Veluwe of de Biesbosch. – Breng een bezoek aan een museum, zoals het Rijksmuseum in Amsterdam of het Van Gogh Museum in Den Haag. – Ga lekker uitwaaien aan het strand en geniet van de frisse zeelucht. – Organiseer een gezellige picknick in het park en geniet van de mooie herfstkleuren.

Evenementen tijdens de herfstvakantie

– Oktoberfest: Geniet van Duitse bieren, muziek en gezelligheid tijdens het Oktoberfest in verschillende steden in Nederland. – Halloween: Bezoek een van de vele Halloween-evenementen, zoals Fright Nights in Walibi Holland of Halloween in Toverland. – Film Festivals: Bezoek een van de filmfestivals die tijdens de herfstvakantie plaatsvinden, zoals het Nederlands Film Festival in Utrecht of het Leiden International Film Festival.

Geniet van de herfstvakantie in Nederland!

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.