SCHOOLVAKANTIES.NL

Kerstvakantie Monaco

Bekijk nu de datums voor de Kerstvakantie Monaco

**Kerstvakantie in Monaco**

*Monaco, het prinsdom aan de Middellandse Zee, is een populaire bestemming voor toeristen tijdens de kerstvakantie. Met zijn prachtige stranden, luxe hotels en bruisende nachtleven is er voor ieder wat wils in dit kleine maar indrukwekkende land.*

**Kerstactiviteiten in Monaco**

1. **Kerstmarkt:** Tijdens de kerstvakantie wordt er in Monaco een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Hier kunnen bezoekers genieten van traditionele lekkernijen, zoals warme chocolademelk en glhwein, en shoppen voor unieke cadeaus en souvenirs.

2. **Schaatsbaan:** Voor de liefhebbers van winterse activiteiten is er in Monaco een tijdelijke schaatsbaan. Hier kunnen zowel jong als oud hun schaatskunsten laten zien en genieten van het winterse gevoel.

3. **Kerstconcerten:** In Monaco worden tijdens de kerstvakantie verschillende kerstconcerten georganiseerd. Van klassieke muziek tot moderne popnummers, er is voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen genieten van prachtige muziek en de feestelijke sfeer.

**Feestelijke sfeer in Monaco**

– **Versierde straten:** Tijdens de kerstvakantie worden de straten van Monaco prachtig versierd met feestelijke verlichting en decoraties. Dit zorgt voor een magische sfeer en maakt een wandeling door de stad extra bijzonder.

– **Luxe hotels:** Monaco staat bekend om zijn luxe hotels en tijdens de kerstvakantie worden deze hotels nog feestelijker aangekleed. Bezoekers kunnen genieten van prachtig versierde lobby’s, kerstbomen en feestelijke diners.

– **Vuurwerkshow:** Om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden, wordt er in Monaco een spectaculaire vuurwerkshow georganiseerd. Bezoekers kunnen genieten van een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee terwijl ze het nieuwe jaar verwelkomen.

Kortom, de kerstvakantie in Monaco biedt een combinatie van feestelijke activiteiten, een prachtige sfeer en luxe accommodaties. Het is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke kerstvakantie.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Kerstvakantie Monaco 2024 datums

Datum
24 december 2021
25 december 2021
26 december 2021
31 december 2021
1 januari 2022

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.