SCHOOLVAKANTIES.NL

Kerstvakantie Liechtenstein

Bekijk nu de datums voor de Kerstvakantie Liechtenstein

Kerstvakantie in Liechtenstein

Tradities en festiviteiten

– Kerstmarkt in Vaduz: Tijdens de kerstvakantie wordt de hoofdstad van Liechtenstein, Vaduz, omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Hier kunnen bezoekers genieten van kraampjes met ambachtelijke producten, lekkernijen en kerstdecoraties.

– Kerstconcerten: In verschillende kerken en concertzalen worden tijdens de kerstvakantie speciale kerstconcerten georganiseerd. Hier worden traditionele kerstliederen ten gehore gebracht door lokale koren en muzikanten.

– Kerstwandelingen: Liechtenstein biedt prachtige wandelroutes die ook tijdens de kerstvakantie de moeite waard zijn. Geniet van de besneeuwde bergen en adembenemende uitzichten terwijl je wandelt door de winterse landschappen.

Activiteiten voor het hele gezin

– Ski‰n en snowboarden: Liechtenstein is omringd door de Alpen en biedt daardoor uitstekende mogelijkheden voor wintersport. Tijdens de kerstvakantie kunnen zowel beginners als gevorderden genieten van de vele skipistes en snowboardparken.

– Schaatsen: In verschillende steden en dorpen worden tijdelijke ijsbanen opgezet tijdens de kerstvakantie. Hier kunnen zowel kinderen als volwassenen hun schaatskunsten laten zien.

– Bezoek aan het Kunstmuseum Liechtenstein: Voor de kunstliefhebbers is een bezoek aan het Kunstmuseum Liechtenstein een aanrader. Hier worden tentoonstellingen van moderne en hedendaagse kunst getoond, waaronder ook speciale kersttentoonstellingen.

Culinair genieten

– Liechtensteinse specialiteiten: Tijdens de kerstvakantie kun je genieten van heerlijke Liechtensteinse gerechten, zoals K„skn”pfle (een soort kaasnoedels) en Riebel (een ma‹spap). Probeer ook zeker de lokale wijnen en schnaps.

– Kerstdiners: Veel restaurants in Liechtenstein bieden tijdens de kerstvakantie speciale kerstdiners aan. Geniet van een feestelijk menu met traditionele gerechten en laat je verwennen met culinaire hoogstandjes.

– Chocoladeworkshops: Voor de zoetekauwen zijn er diverse chocoladeworkshops te volgen tijdens de kerstvakantie. Leer hoe je zelf heerlijke chocoladetraktaties maakt en geniet van de zoete verleidingen.

Kortom, de kerstvakantie in Liechtenstein biedt voor ieder wat wils. Of je nu wilt genieten van tradities en festiviteiten, actief wilt zijn in de buitenlucht of culinair wilt genieten, Liechtenstein heeft het allemaal te bieden tijdens deze feestelijke periode.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Kerstvakantie Liechtenstein 2024 datums

Datum
24 december 2022
25 december 2022
26 december 2022
31 december 2022
1 januari 2023

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.