SCHOOLVAKANTIES.NL

Zomervakantie Ierland

Bekijk nu de datums voor de Zomervakantie Ierland

Zomervakantie in Ierland

Prachtige landschappen

Ierland staat bekend om zijn adembenemende landschappen. Tijdens de zomervakantie kun je genieten van groene heuvels, uitgestrekte kliffen en schilderachtige meren. Het land heeft veel natuurgebieden die perfect zijn om te verkennen tijdens wandelingen of fietstochten. Enkele van de populaire plekken om te bezoeken zijn de Cliffs of Moher, de Ring of Kerry en de Giant’s Causeway.

Traditionele festivals

De zomermaanden in Ierland zijn gevuld met traditionele festivals en evenementen. Van muziekfestivals tot culturele feesten, er is altijd iets te beleven. Een van de bekendste festivals is het Galway International Arts Festival, waar je kunt genieten van theater, muziek en kunst. Daarnaast zijn er ook tal van lokale festivals die de Ierse cultuur en tradities vieren, zoals de Rose of Tralee en de Puck Fair.

Gezellige pubs en live muziek

Als je van een goede sfeer houdt, zit je in Ierland helemaal goed. Het land staat bekend om zijn gezellige pubs waar je kunt genieten van een pint Guinness en live muziek. Tijdens de zomervakantie zijn er vaak extra optredens en sessies in de pubs, waardoor je kunt genieten van traditionele Ierse muziek. Of je nu in Dublin, Galway of Cork bent, er is altijd wel een pub waar je kunt genieten van een avond vol muziek en gezelligheid.

Activiteiten aan de kust

Met zijn lange kustlijn biedt Ierland tal van activiteiten voor liefhebbers van de zee. Of je nu wilt surfen, zeilen, kajakken of gewoon wilt ontspannen op het strand, er zijn genoeg mogelijkheden. De Ierse zomers kunnen verrassend mild en zonnig zijn, waardoor het perfecte weer is om van het strand en de zee te genieten. En als je geluk hebt, kun je zelfs dolfijnen of zeehonden spotten!

Culturele bezienswaardigheden

Ierland heeft een rijke geschiedenis en er zijn tal van culturele bezienswaardigheden om te ontdekken. Van kastelen en abdijen tot oude archeologische vindplaatsen, er is genoeg te zien en te leren. Enkele van de bekendste bezienswaardigheden zijn het Blarney Castle, de Rock of Cashel en de Br£ na B¢inne, een UNESCO-werelderfgoedlocatie met neolithische graven.

Geniet van de zomervakantie in Ierland

Of je nu wilt genieten van de prachtige natuur, de levendige festivals, de gezellige pubs, de activiteiten aan de kust of de culturele bezienswaardigheden, een zomervakantie in Ierland heeft voor ieder wat wils. Verken het land en maak herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Zomervakantie Ierland 2024 datums

Start Datum Eind Datum
1 juli 2022 31 augustus 2022

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.