SCHOOLVAKANTIES.NL

Voorjaarsvakantie Frankrijk

Bekijk nu de datums voor de Voorjaarsvakantie Frankrijk

Voorjaarsvakantie in Frankrijk

Wanneer is de voorjaarsvakantie in Frankrijk?

– De voorjaarsvakantie in Frankrijk, ook wel bekend als de “vacances d’hiver”, vindt plaats in februari of maart, afhankelijk van de regio.

Wat kun je doen tijdens de voorjaarsvakantie in Frankrijk?

– Geniet van de wintersport: Frankrijk staat bekend om zijn prachtige skigebieden, zoals de Franse Alpen en de Pyrenee‰n. Tijdens de voorjaarsvakantie kun je hier volop genieten van de sneeuw en verschillende wintersportactiviteiten.
– Bezoek historische steden: Frankrijk heeft een rijke geschiedenis en tijdens de voorjaarsvakantie kun je historische steden zoals Parijs, Lyon en Marseille verkennen. Ontdek de prachtige architectuur, musea en culturele bezienswaardigheden.
– Ontspan aan de kust: Als je liever van de zon en het strand wilt genieten, kun je tijdens de voorjaarsvakantie naar de Franse kustplaatsen zoals Nice, Cannes en Saint-Tropez gaan. Hier kun je ontspannen op de stranden en genieten van het milde voorjaarsweer.

Populaire evenementen tijdens de voorjaarsvakantie in Frankrijk

– Carnaval: In veel Franse steden worden carnavalsoptochten en feesten georganiseerd tijdens de voorjaarsvakantie. Dit is een kleurrijk en feestelijk evenement waarbij mensen verkleed gaan en er veel muziek en dans is.
– Ski- en snowboardwedstrijden: Tijdens de voorjaarsvakantie worden er in verschillende skigebieden in Frankrijk ski- en snowboardwedstrijden georganiseerd. Dit is een geweldige gelegenheid om getalenteerde atleten in actie te zien.
– Festivals: Frankrijk staat bekend om zijn vele festivals en tijdens de voorjaarsvakantie worden er verschillende culturele evenementen georganiseerd. Denk aan muziekfestivals, kunsttentoonstellingen en culinaire festivals.

Kortom, de voorjaarsvakantie in Frankrijk biedt een breed scala aan activiteiten en evenementen voor zowel wintersportliefhebbers als cultuurliefhebbers. Of je nu wilt ski‰n, historische bezienswaardigheden wilt verkennen of wilt genieten van de Franse keuken, Frankrijk heeft voor ieder wat wils tijdens deze vakantieperiode.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Voorjaarsvakantie Frankrijk 2024 datums

Datum
15 februari 2022
21 februari 2022
28 februari 2022

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.