SCHOOLVAKANTIES.NL

Kerstvakantie Frankrijk

Bekijk nu de datums voor de Kerstvakantie Frankrijk

Kerstvakantie in Frankrijk

Tradities en festiviteiten

– Frankrijk staat bekend om zijn prachtige kerstmarkten, waar je kunt genieten van heerlijke Franse lekkernijen zoals crˆpes en warme chocolademelk.
– In veel steden en dorpen worden er kerstoptochten georganiseerd, waarbij mensen verkleed als kerstfiguren door de straten trekken en cadeautjes uitdelen.
– Het bijwonen van een kerstnachtmis in een prachtige kathedraal is een traditie die veel Fransen koesteren.
– Op kerstavond wordt er vaak een feestelijk diner gehouden, waarbij familie en vrienden samenkomen om te genieten van traditionele gerechten zoals kalkoen en foie gras.

Activiteiten tijdens de kerstvakantie

– Veel skigebieden in de Franse Alpen zijn tijdens de kerstvakantie geopend, waardoor je kunt genieten van een wintersportvakantie.
– Het bezoeken van kerstmarkten is een populaire activiteit, waar je kunt rondstruinen tussen de kraampjes en op zoek kunt gaan naar unieke cadeautjes.
– In grote steden zoals Parijs worden er vaak speciale kerstshows en concerten georganiseerd, waar je kunt genieten van live muziek en entertainment.
– Het maken van winterse wandelingen in de prachtige Franse natuur is een ontspannende activiteit tijdens de kerstvakantie.

Reistips

– Als je van plan bent om naar Frankrijk te reizen tijdens de kerstvakantie, is het aan te raden om je accommodatie en vervoer ruim van tevoren te boeken, aangezien het een populaire periode is.
– Het weer kan tijdens de kerstvakantie behoorlijk koud zijn in Frankrijk, dus zorg ervoor dat je warme kleding en goede schoenen meeneemt.
– Vergeet niet om te genieten van de Franse keuken tijdens je verblijf, met heerlijke gerechten zoals raclette en b–che de No‰l.
– Houd er rekening mee dat sommige winkels en attracties tijdens de kerstvakantie aangepaste openingstijden hebben, dus check van tevoren de openingstijden om teleurstellingen te voorkomen.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Kerstvakantie Frankrijk 2024 datums

Datum
18 december 2021
19 december 2021
20 december 2021
21 december 2021
22 december 2021
23 december 2021
24 december 2021
25 december 2021
26 december 2021
27 december 2021
28 december 2021
29 december 2021
30 december 2021
31 december 2021
1 januari 2022

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.