SCHOOLVAKANTIES.NL

Voorjaarsvakantie Bulgarije

Bekijk nu de datums voor de Voorjaarsvakantie Bulgarije

Voorjaarsvakantie in Bulgarije

Wat te doen tijdens de voorjaarsvakantie in Bulgarije?

– Geniet van de prachtige natuur: Bulgarije staat bekend om zijn adembenemende landschappen. Tijdens de voorjaarsvakantie kun je wandelen in de bergen, fietsen door de groene valleien en genieten van de bloeiende bloemen en bomen.
– Ontdek historische steden: Bulgarije heeft een rijke geschiedenis en tijdens de voorjaarsvakantie kun je de historische steden verkennen. Bezoek bijvoorbeeld Sofia, de hoofdstad van Bulgarije, en bewonder de indrukwekkende architectuur en historische bezienswaardigheden.
– Ga ski‰n: Bulgarije is ook een populaire bestemming voor wintersportliefhebbers. Tijdens de voorjaarsvakantie kun je genieten van de besneeuwde bergen en de vele skigebieden die het land te bieden heeft.

Waar verblijven tijdens de voorjaarsvakantie in Bulgarije?

– Sofia: De hoofdstad van Bulgarije biedt een breed scala aan accommodaties, van luxe hotels tot gezellige pensions. Je kunt kiezen voor een verblijf in het stadscentrum, waar je gemakkelijk toegang hebt tot de bezienswaardigheden, restaurants en winkels.
– Bansko: Dit populaire skigebied in Bulgarije heeft een ruime keuze aan accommodaties, vari‰rend van gezellige chalets tot luxe resorts. Bansko biedt niet alleen geweldige skipistes, maar ook een bruisend nachtleven en tal van restaurants en bars.
– Plovdiv: Deze historische stad in Bulgarije heeft een charmante sfeer en een breed scala aan accommodaties. Je kunt kiezen voor een verblijf in een traditioneel pension in de oude binnenstad of een modern hotel in het nieuwe gedeelte van de stad.

Praktische informatie voor de voorjaarsvakantie in Bulgarije:

– Valuta: De offici‰le valuta van Bulgarije is de Bulgaarse lev.
– Klimaat: Tijdens de voorjaarsvakantie in Bulgarije kun je gematigde temperaturen verwachten, met milde dagen en koele nachten. Het weer kan echter vari‰ren, dus het is raadzaam om warme kleding mee te nemen voor de koudere momenten.
– Taal: De offici‰le taal van Bulgarije is het Bulgaars, maar Engels wordt over het algemeen goed begrepen in toeristische gebieden.

Geniet van een onvergetelijke voorjaarsvakantie in Bulgarije!

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Voorjaarsvakantie Bulgarije 2024 datums

Datums voorjaarsvakantie in Bulgarije
20 februari 2023
21 februari 2023
22 februari 2023
23 februari 2023
24 februari 2023

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.