SCHOOLVAKANTIES.NL

Voorjaarsvakantie Belgie

Bekijk nu de datums voor de Voorjaarsvakantie Belgie

Voorjaarsvakantie in Belgi‰

Wanneer is de voorjaarsvakantie?

– De voorjaarsvakantie in Belgi‰ valt meestal in de laatste week van februari of de eerste week van maart.

Wat zijn populaire activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie?

– Skivakantie: Veel Belgen trekken tijdens de voorjaarsvakantie naar de skigebieden in de Alpen om te genieten van de sneeuw en wintersportactiviteiten.
– Stedentrips: Veel mensen maken gebruik van de vakantie om een stedentrip te maken naar steden zoals Brussel, Antwerpen of Brugge.
– Familie-uitjes: Tijdens de voorjaarsvakantie is er vaak meer tijd om leuke uitstapjes te maken met het gezin, zoals naar een pretpark, dierentuin of museum.

Wat zijn populaire bestemmingen tijdens de voorjaarsvakantie?

– Ardennen: De prachtige natuur van de Ardennen is een populaire bestemming voor een vakantie in eigen land. Wandelen, fietsen en genieten van de rust staan hier centraal.
– Kust: De Belgische kust is ook in de voorjaarsvakantie een geliefde bestemming. Uitwaaien op het strand en genieten van de gezellige kustplaatsjes zijn hier favoriet.
– Buitenlandse steden: Veel Belgen kiezen ervoor om tijdens de voorjaarsvakantie een stedentrip te maken naar steden zoals Parijs, Amsterdam of Berlijn.

Wat zijn de voordelen van een vakantie tijdens de voorjaarsvakantie?

– Minder drukte: In vergelijking met de zomervakantie is het vaak minder druk op populaire bestemmingen tijdens de voorjaarsvakantie.
– Gunstige prijzen: Omdat het geen hoogseizoen is, zijn de prijzen voor accommodaties en activiteiten vaak gunstiger tijdens de voorjaarsvakantie.
– Diverse activiteiten: Of je nu van wintersport, cultuur of natuur houdt, tijdens de voorjaarsvakantie is er voor ieder wat wils.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Voorjaarsvakantie Belgie 2024 datums

Datum
15 februari 2021
16 februari 2021
17 februari 2021
18 februari 2021
19 februari 2021
20 februari 2021
21 februari 2021

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.