SCHOOLVAKANTIES.NL

Kerstvakantie Belgie

Bekijk nu de datums voor de Kerstvakantie Belgie

Kerstvakantie in Belgi‰

Tradities en festiviteiten

– Bezoek aan de kerstmarkten: In Belgi‰ zijn er tal van sfeervolle kerstmarkten te vinden tijdens de kerstvakantie. Hier kun je genieten van kerstversieringen, ambachtelijke producten en heerlijke lekkernijen.

– Kerstboom optuigen: Een van de bekendste tradities tijdens de kerstvakantie is het versieren van de kerstboom. Families komen bij elkaar om de boom te versieren met kerstballen, slingers en lichtjes.

– Kerststallen bewonderen: In verschillende steden en dorpen in Belgi‰ worden prachtige kerststallen tentoongesteld. Het is een traditie om deze te bezoeken en te bewonderen.

Activiteiten tijdens de kerstvakantie

– Schaatsen: Veel steden in Belgi‰ organiseren tijdelijke schaatsbanen tijdens de kerstvakantie. Hier kun je met vrienden en familie genieten van het schaatsen in een winterse sfeer.

– Winterwandelingen: De kerstvakantie is een uitgelezen moment om te genieten van de prachtige natuur in Belgi‰. Er zijn vele wandelroutes die je kunt volgen, waarbij je kunt genieten van de winterse landschappen.

– Filmavonden: Tijdens de kerstvakantie worden er vaak speciale kerstfilms vertoond in bioscopen. Dit is een leuke activiteit om samen met vrienden of familie te doen.

– Feesten en evenementen: Naast de kerstmarkten zijn er ook verschillende feesten en evenementen die plaatsvinden tijdens de kerstvakantie. Denk aan kerstconcerten, theaterstukken en vuurwerkshows.

Kortom, de kerstvakantie in Belgi‰ biedt volop mogelijkheden om te genieten van de feestelijke sfeer en gezelligheid. Of je nu wilt schaatsen, wandelen of de kerstmarkten wilt bezoeken, er is voor ieder wat wils.

Wil je adverteren?

Wij hebben een groot bereik aan bezoekers welke je kan bereiken met Schoolvakanties.nl. Ideaal als jouw doelgroep bijvoorbeeld vakantie is.

Kerstvakantie Belgie 2024 datums

Datum
25 december 2022
26 december 2022

Bekijk ook

Het laatste nieuws

Wij houden het laatste nieuws bij over de schoolvakanties of geven onze adverteerders de ruimte om wat te vertellen.