Schoolvakanties 2018

Schoolvakantie wanneer is het ook alweer? Op schoolvakanties.nl vind je voor een groot aantal landen de schoolvakanties van verschillende jaren. Naast de schoolvakantie planning is er per land informatie te vinden over de cultuur, toeristen informatie en is er een lijst met handige adressen. Bekijk de schoolvakanties 2018 hieronder voor zowel noord, midden als zuid Nederland.

Herfstvakantie 2018

De herfstvakantie heeft alleen een adviesdatum. Het kan dus zijn dat uw school andere data gebruikt voor de herfstvakantie. Controleer dit altijd bij uw school.

Kerstvakantie 2018 – 2019 Voorjaarsvakantie 2019

De voorjaarsvakantie heeft geen vaste data. De genoemde informatie betreft de adviesdata die door de overheid gegeven worden. Controleer bij uw school of de officiële dagen worden aangehouden of niet.

Meivakantie 2019

Scholen hebben de mogelijkheid om de meivakantie met een week te verlengen. Controleer altijd bij uw school of dit het geval is in uw situatie.

Zomervakantie 2019

Wanneer zijn de schoolvakanties 2018?

Controleer de data voor de schoolvakanties 2018 altijd bij uw onderwijsinstelling. Sommige data zijn namelijk slechts adviesdata. Scholen mogen hier dus van afwijken indien ze dit wensen. Hoewel ze dit niet vaak doen is het toch verstandig navraag te doen om zeker te weten dat u de goede data heeft. Schoolvakanties.nl is niet aansprakelijk voor eventuele fouten op de website.

Er zijn maar weinig landen met een klein formaat zo bekend in de wereld als Nederland. Over de gehele wereld kennen mensen ons van de klompen, tulpen, kaas en windmolens. Maar daarnaast is ook onze kenniseconomie geroemd, met specialiteiten in waterhuishouding en landbouw.

Nederland staat bekend om tulpen, molens en klompen. De bloemenzee tussen Haarlem en Leiden is dan ook wereldberoemd. Nederland is zeer geschikt om te fietsen en wandelen tijdens de schoolvakanties 2018. De voorzieningen voor fietsers zijn erg goed en het land is vrijwel geheel vlak. Natuurlijk is het weer in de herfst en winter hier minder geschikt voor, maar de lente en zomers zijn in ons land juist perfect hiervoor.

Nederland is groot en zeer divers, overweeg tijdens de schoolvakanties 2018 dan ook eens een vakantie in Nederland. Want waar veel van ons tijdens de schoolvakanties een zonvakantie naar landen als Spanje, Turkije of Egypte boeken missen we de schoonheid in eigen land.

Als het goed is heeft u inmiddels antwoord op de vraag 'Wanneer zijn de schoolvakanties 2018?'. Tijd dus om uw vakantie te gaan boeken. Neem daarvoor eens een kijkje op onze website over busreizen!

https://ds1.nl/c/?wi=227969&si=5981&li=1503460&ws=